حکمرانی اقتصادی در اردبیل الگوی کارآمدی برای حمایت از تولید در سطح ملی است

Yazdır
Share/Save/Bookmark

الگوی موفق مدیریت مسئله‌محور اقتصادی اردبیل، الگویی ملی برای حمایت از تولید

در نشست کمیته حمایت قضایی از تولید و سرمایه‌گذاری که با حضور دکتر سید امیر مرتضوی، رئیس دبیرخانه ستاد مرکزی پیگیری اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی قوه قضاییه در اتاق بازرگانی اردبیل برگزار شد، مدل هماهنگ و مسئله‌محور استان اردبیل در مواجهه با چالش‌های اقتصادی مورد تقدیر قرار گرفت.

در این نشست ۱۲ مورد از مسائل کلیدی واحدهای تولیدی با حضور کارآفرینان و تشکل‌های اقتصادی مطرح شد و فرصتی مؤثر برای بررسی دقیق مشکلات و یافتن راهکارهای اجرایی فراهم گردید. هدف اصلی، جلوگیری از تعطیلی واحدهای تولیدی و حفظ اشتغال کارگران عنوان شد.

نماینده بخش خصوصی در این جلسه با اشاره به نقش برجسته قوه قضاییه در استان اردبیل، ضمن قدردانی از حمایت‌های بی‌دریغ دستگاه قضایی، تصریح کرد: هماهنگی میان مسئولان اجرایی، قضایی و بخش خصوصی در استان، نمونه‌ای موفق از حکمرانی اقتصادی مبتنی بر تعامل، بازدید میدانی و تصمیم‌سازی مشارکتی است که می‌تواند به‌عنوان الگویی کارآمد در سطح ملی مورد استفاده قرار گیرد.

پیرموذن گفت: حضور فعال قوه قضاییه در فرآیند حمایت از تولید، نه‌تنها موجب ایجاد امنیت سرمایه‌گذاری شده بلکه اعتماد فعالان اقتصادی به نظام را نیز تقویت کرده است.

نایب رئیس پارلمان بخش خصوصی کشور با اشاره به تصمیمات حمایتی در سطح ملی، از جمله ارائه بسته‌های اجرایی به وزارتخانه‌ها برای حل مسائل ارزی، خواستار تسریع در اجرای این بسته‌ها و استمرار حمایت‌ها در سطوح مختلف شد.

پیرموذن همچنین افزود: این رویکرد نمونه‌ای موفق از پیوند عدالت و اقتصاد است؛ مدلی که باید در سایر استان‌ها نیز باشد.

مدیریت مسئله محور موانع اقتصادی در اردبیل قابل تسری به کل کشور است

رئیس دبیرخانه ستاد پیگیری اجرای سیاست‌های اقتصادی قوه قضاییه گفت: هماهنگی و همکاری مسئولین اردبیل در رفع موانع و مسائل استانی قابل تقدیر و  این مدیریت مسئله محور قابل تسری به کل کشور است.

به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی اردبیل، سید امیر مرتضوی رئیس دبیرخانه ستاد مرکزی پیگیری اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی قوه قضاییه ظهر امروز در جلسه کمیته حمایت قضایی از تولید و سرمایه‌گذاری که در اتاق بازرگانی اردبیل برگزار شد از آسیب‌شناسی و مدیریت مسائل اقتصادی به‌صورت مسئله محور در سطح استان اردبیل تقدیر کرد.

وی با اشاره به اینکه مدیران حاضر در جلسه بر این نکته تأکید کردند که باید مشکلات اقتصادی به‌صورت گام به گام شناسایی و مدیریت شوند گفت: این رویکرد موفق، شامل بازدید از واحدهای تولیدی و آسیب‌شناسی دقیق برای حذف موارد دست و پاگیر و قوانین مزاحم لازم است در سطح کشور تسری یابد.

دادیار دادسرای دیوان عالی کشور ادامه داد: در این جلسه، ۱۲ مورد از مسائل مختلف اقتصادی با حضور کارآفرینان و نمایندگان تشکل‌های صنعتی مطرح و فرصت کافی برای ارائه مشکلات و چالش‌ها فراهم گردید و هدف اصلی این نشست، جلوگیری از تعطیلی واحدهای تولیدی و حفظ اشتغال کارگران بود.

مرتضوی با اشاره به اینکه موضوع ارز در سطح ملی مورد بحث قرار گرفته و راهکارهایی در قالب بسته‌های حمایتی برای وزارتخانه‌ها تعریف شده افزود: این تصمیمات به‌منظور تسهیل فرآیندهای اقتصادی و کاهش موانع موجود اتخاذ شده است، مسئولان قوه قضاییه و سایر نهادها در تلاشند تا با همکاری و همفکری، چالش‌های اقتصادی را به‌طور مؤثری حل کنند.

تثبیت بیش از ۱۰ هزار شغل با حمایت کمیته قضایی در استان اردبیل

معاون رئیس کل دادگستری استان اردبیل گفت: با ورود کمیته حمایت قضایی به بخش صنعت، تولید و کشاورزی بیش از ۱۰ هزار شغل تثبیت و ۲ هزار فرصت جدید اشتغال در استان به وجود آمده است.

به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان اردبیل، یوسف خدادادی، معاون رییس کل دادگستری استان، در جلسه کمیته حمایت قضایی از سرمایه‌گذاری تولید و اشتغال که صبح امروز در اتاق بازرگانی اردبیل برگزار شد، بر اهمیت ایجاد اشتغال به عنوان بهترین راه پیشگیری از وقوع جرم تأکید کرد.

وی گفت: کار فرهنگی برای فرد غیرشاغل معنی و مفهومی ندارد و افزود: که از زمان آغاز به کار این کمیته، آثار و برکات متعدد آن در سطح استان به وجود آمده است.

خدادادی با اشاره به جنگ ۱۲ روزه و تدبیر و هدایت رهبر معظم انقلاب، تصریح کرد: در این دوره همه اقدامات به خوبی انجام گرفت، اما نقطه ضعف در بحث اقتصاد و تأمین ارزاق و تداوم اشتغال به وضوح احساس می‌شود و این موضوع نشان‌دهنده ضرورت تقویت پایه‌های اقتصادی کشور است.

وی همچنین به بررسی موانع و مشکلات ۱۰۶ واحد تولیدی در سال گذشته در جلسات کمیته حمایت قضایی اشاره کرد و اعلام کرد که نزدیک به ۹۰ درصد مصوبات این جلسات اجرایی شده و ۱۷ واحد راکد نیز به صورت فعال درآمده‌اند.

معاون رییس کل دادگستری استان اردبیل افزود: «ورود کمیته حمایت قضایی به حوزه صنعت، کشاورزی و تولید باعث تثبیت بیش از ۱۰ هزار شغل و ایجاد حدود ۲ هزار شغل جدید در سطح استان شده است.»

خدادادی در ادامه اتاق بازرگانی اردبیل را پناهگاه بخش خصوصی و تولیدکنندگان استان خواند و گفت: اتاق به عنوان پارلمان بخش خصوصی، ظرفیت بزرگی برای فعالین اقتصادی بوده و با تأکید بر همدلی و همکاری دستگاه‌های اجرایی و قضایی با بخش خصوصی، ابراز امیدواری کرد که مسئولین استان، حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری را با تمام توان ادامه خواهند داد.